AnaSayfa / Genel / Kahve falında olta görmek

Kahve falında olta görmek

Kahve falında olta görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, birçok engelin aşılacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kişinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında olta gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında balık oltasına takılmak sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olta yapmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık oltası görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında suya olta atmak birçok yeni bağlantı kurulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında kırık olta görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize olta atmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında oltayla timsah yakalamak hem yıpranacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir