AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük olta görmek

Kahve falında büyük olta görmek

Kahve falında büyük olta görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük olta gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak farklı iş kollarına ulaşacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük olta görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında göle olta atmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla balık tutmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık olta görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında oltayla timsah yakalamak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir