AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde olta atmak

Kahve falında denizde olta atmak

Kahve falında denizde olta atmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde olta atmak gördüyseniz:

  • En ikna edici tavsiye, düşünce veya önerilerinize rağmen, bazen insanları kendilerinden korumak zordur.

Kahve falında denize olta atmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde olta atmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına alamet eder.

Kahve falında suya olta atmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında göle olta atmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında olta atmak verimi ve başarıyı yakalayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Kahve falında balık oltası görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük olta görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir