AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize göktaşı düştüğünü görmek

Kahve falında denize göktaşı düştüğünü görmek

Kahve falında denize göktaşı düştüğünü görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize göktaşı düştüğünü gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilim sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında denize göktaşı düştüğünü görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına inanılır.

Kahve falında göğsünün düştüğünü görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göktaşı düştüğünü görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek birçok engelin aşılacağına, huzurunu yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında gökten bir şey düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gökten göktaşı düştüğünü görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına delalettir.

Kahve falında göktaşlarının düştüğünü görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir