AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslanmış kedi görmek

Kahve falında ıslanmış kedi görmek

Kahve falında ıslanmış kedi görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, çok günah işleyeceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslanmış kedi gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Kahve falında kediyi ıslatmak sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kedi ıslatmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında ıslanmış kedi görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ıslanmış kitap görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulur.

Kahve falında kuru fasulye ıslatmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında ıslanıp üşümek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ısparta halı görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir