AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun dibine dalmak

Kahve falında havuzun dibine dalmak

Kahve falında havuzun dibine dalmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, borçlarını bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzun dibine dalmak gördüyseniz:

  • Herkes sizi takip edebilir.

Kahve falında havuz dibine dalmak eğlenceli günler geçirileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında havuzda dibe dalmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzun dibine dalmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında denizde dibe dalmak yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında dibe dalmak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında suyun dibine dalmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında denizin dibine dalmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz dibine dalmak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir