AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize balık atmak

Kahve falında denize balık atmak

Kahve falında denize balık atmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize balık atmak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça söyleyebilirsiniz.

Kahve falında balığı denize atmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında balıkları denize atmak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye rivayet eder.

Kahve falında denize balık atmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık denize atmak düşmanlarını kaybetmeye, borçlarının kapanacağına delalettir.

Kahve falında kedilere balık atmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına inanılır.

Kahve falında göle balık atmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında balığı çöpe atmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında balığı suya atmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir