AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı denize atmak

Kahve falında balığı denize atmak

Kahve falında balığı denize atmak büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ayrılık yaşanacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında balığı denize atmak gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Kahve falında balık denize atmak bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balıkları denize atmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında denize balık atmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında balığı denize atmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hayatını ailesine adayacağına inanılır.

Kahve falında kedilere balık atmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balığa taş atmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balıkları suya atmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında göle balık atmak iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir