AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı suya atmak

Kahve falında balığı suya atmak

Kahve falında balığı suya atmak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, parasının ve malının da artacağına, daha pozitif biri olacağına, her şeyin gönlünce olacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına alamet etmektedir.

Kahve falında balığı suya atmak gördüyseniz:

  • Farklı olmak için çaba gösterebilirsiniz.

Kahve falında balık suya atmak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balıkları suya atmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içine balık atmak ortak edineceğine, gelirinin garanti olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya balık atmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine yorulur.

Kahve falında balığı suya atmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, gelişim içine gireceğine inanılır.

Kahve falında akvaryuma balık atmak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işarettir.

Kahve falında balık yem atmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balığı çöpe atmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir