AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık denize atmak

Kahve falında balık denize atmak

Kahve falında balık denize atmak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında balık denize atmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişikliklerinin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında balığı denize atmak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine işaret eder.

Kahve falında denize balık atmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balıkları denize atmak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, geçiminin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık denize atmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine yorulur.

Kahve falında balığa yem atmak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında suya balık atmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında balığa ekmek atmak rütbe alacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına inanılır.

Kahve falında balığı çöpe atmak sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir