AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilere balık atmak

Kahve falında kedilere balık atmak

Kahve falında kedilere balık atmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kafasının rahat olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işaret eder.

Kahve falında kedilere balık atmak gördüyseniz:

  • Hayatlarında bir takım önemli gelişmeler yaşanan yakınlarınız ya da arkadaşlarınız varsa, onlarla meşgul olabilirsiniz.

Kahve falında kedilere balık atmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine inanılır.

Kahve falında kediye su atmak başarılı bir insan olacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedileri atmak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten kedi atmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, işinde büyük başarılar alacağına rivayet eder.

Kahve falında evden kedi atmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi dışarı atmak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kediyi aşağı atmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi atmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir