AnaSayfa / Genel / Kahve falında göle balık atmak

Kahve falında göle balık atmak

Kahve falında göle balık atmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında göle balık atmak gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlar olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında göle balık atmak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında göle taş atmak gönül gözünün açılacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göle olta atmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göl ve balık görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gölde büyük balık görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında balıklı gölü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında urfadaki balıklı gölü görmek onlara karşı zafer kazanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında göl içinde balık görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir