AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı çöpe atmak

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, insanları kandıracağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine inanılır.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak ümitlerinin son bulacağına, rütbesinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evden çöp atmak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında böreği çöpe atmak umutlarının yarım kalmayacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Kahve falında yorganı çöpe atmak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir