AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kendisini geliştireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kötü kişilere yakın olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde, oldukça ilginç değişimler meydana gelebilir.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına yorulur.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak gülen yüzünün solacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında balığı çöpe atmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, sorunların çabucak halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında yorganı çöpe atmak gözyaşının kuruyacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıkları çöpe atmak kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir