AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden yüzerek geçmek

Kahve falında denizden yüzerek geçmek

Kahve falında denizden yüzerek geçmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında denizden yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında denizden yüzerek geçmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzerek deniz geçmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında denizde yüzerek karşıya geçmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölden yüzerek geçmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzerek karşıya geçmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehri yüzerek geçmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, gelirin tükeneceğine inanılır.

Kahve falında yüzerek geçmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir