AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzerek karşıya geçmek

Kahve falında yüzerek karşıya geçmek

Kahve falında yüzerek karşıya geçmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, bir uzmana başvurulacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında yüzerek karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz veya eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında denizde yüzerek karşıya geçmek kimden akıl soracağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzerek karşıya geçmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, ardından bu kişiye açılacağına işaret eder.

Kahve falında yolda karşıdan karşıya geçmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalettir.

Kahve falında karşıya geçmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan karşıya geçmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında trafikte karşıya geçmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, maddi imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir