AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzerek deniz geçmek

Kahve falında yüzerek deniz geçmek

Kahve falında yüzerek deniz geçmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, dertlerin başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzerek deniz geçmek gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden yüzerek geçmek sorunların çözüme kavuşacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında denizde yüzerek karşıya geçmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, darlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzerek deniz geçmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalettir.

Kahve falında nehri yüzerek geçmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzerek karşıya geçmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında gölden yüzerek geçmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzerek geçmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir