AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölden yüzerek geçmek

Kahve falında gölden yüzerek geçmek

Kahve falında gölden yüzerek geçmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, ele güne muhtaç olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında gölden yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde, sizin için olumlu ya da olumsuz laf taşıyan bir insan var.

Kahve falında gölü yüzerek geçmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında gölden yüzerek geçmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Kahve falında gölün üstünden geçmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, maddi imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölden karşıya geçmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölün üzerinden geçmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işarettir.

Kahve falında gölden yürüyerek geçmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gölde yüzen görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında gölde yüzen insanlar görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir