AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzerek geçmek

Kahve falında yüzerek geçmek

Kahve falında yüzerek geçmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, güven kaybına uğrayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Kim ne düşünürse düşünsün aldırmayın.

Kahve falında dereden yüzerek geçmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzerek geçmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına alamet eder.

Kahve falında nehri yüzerek geçmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, düşman malından yemeye alamet eder.

Kahve falında yüzerek karşıya geçmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerek karşıya geçmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında okyanusu yüzerek geçmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölden yüzerek geçmek mevki kaybına uğrayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında denizden yüzerek geçmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir