AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum çıkarmak

Kahve falında kum çıkarmak

Kahve falında kum çıkarmak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kum çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar geleceğinizle ilgili kaygı duymanıza neden olabilir.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumdan balık çıkarmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden kum çıkarmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumdan altın çıkarmak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıdan kum çıkarmak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum çıkarmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumdan para çıkarmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kum yediğini görmek talihin yüze güleceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir