AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan altın çıkarmak

Kahve falında kumdan altın çıkarmak

Kahve falında kumdan altın çıkarmak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, el açmayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumdan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemeniz gerekiyor.

Kahve falında kumdan altın çıkarmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumdan balık çıkarmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum çıkarmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında kumdan para çıkarmak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden kum çıkarmak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabıdan kum çıkarmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir