AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan kum çıkarmak

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız inişli çıkışlı durumlar gösteriyor.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan ekmek çıkarmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan uzun saç çıkarmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan demir çıkarmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan balık çıkarmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, ekmeğinin azalacağına delalettir.

Kahve falında ağızdan iğne çıkarmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan birşey çıkarmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir