AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıdan kum çıkarmak

Kahve falında ayakkabıdan kum çıkarmak

Kahve falında ayakkabıdan kum çıkarmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabıdan kum çıkarmak gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında ayakkabıdan kum çıkarmak yeni bir hayata merhaba denileceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kumdan para çıkarmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden kum çıkarmak mutluluğundan olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kumdan balık çıkarmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum çıkarmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kumdan altın çıkarmak oğlu evli ise boşanacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının içinde kum görmek büyük bir yükten kurtulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir