AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacdan gelen birini ziyaret etmek

Kahve falında hacdan gelen birini ziyaret etmek

Kahve falında hacdan gelen birini ziyaret etmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, isteklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hacdan gelen birini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında hacdan gelen birini ziyaret etmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yerinde saymayacağına inanılır.

Kahve falında hacdan gelen yüzük görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hacdan gelenleri karşılamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen hediye görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işaret eder.

Kahve falında hacdan gelen birinden hediye almak anne baba dualarının alınacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen yüzük takmak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında hacdan gelen görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen hediye almak büyük başarılar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir