AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaşı görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktan gelen birini görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında uzaktan gelen akraba görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında uzaktan gelen birine sarılmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan bir arkadaşı görmek sağlık sorunlarının biteceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan arkadaş görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir