AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan cıkmak

Kahve falında sınavdan cıkmak

Kahve falında sınavdan cıkmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, onurlu bir hayat süreceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalettir.

Kahve falında sınavdan cıkmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktivitelere katılmanız geleceğinizi olumlu etkileyebilecek kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sınavdan cıkmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında cıkma teklifi etmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında evde yangın cıkmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağa cıktığını görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cığ düşmesi görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, daima önüne bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yangın cıktıgını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıdan cıkmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir