AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden cıkamamak

Kahve falında evden cıkamamak

Kahve falında evden cıkamamak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, her şeyin sarpa saracağına, büyüleyeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, artık rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında evden cıkamamak gördüyseniz:

  • Harika önerileriniz olmasına rağmen, çok fazla baskı yapmanız ya da ısrar etmeniz hiç bahsetmemenizle aynı etkiyi yaratabilir.

Kahve falında eve cıkmak maddi açıdan zarar edileceğine, isteklerin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında evde yangın cıktıgını görmek darlığa düşmeyeceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında evde yangın cıkmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evden cıkamamak içine kapanacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında denizden cıkamamak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı cıkarmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, iş projelerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıdan cıkmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yangın cıkmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir