AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzerken boğulmak

Kahve falında denizde yüzerken boğulmak

Kahve falında denizde yüzerken boğulmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ayaklandıracağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerken boğulmak gördüyseniz:

  • Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor.

Kahve falında denizde yüzerken boğulmak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzerken boğulmak rahata ereceğine, ferahlayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden boğulmaktan kurtulmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına delalettir.

Kahve falında deniz boğulduğunu görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında deniz boğulmak mallarının ve parasının çoğalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında denizde boğuluyor gibi olmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının denizde boğulduğunu görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, istihdam edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin denizde boğulduğunu görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir