AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında başkasının denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında başkasının denizde boğulduğunu görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, aklına giren şeytana uyacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yoldan yapmadan önce, karşı karşıya kalabileceğiniz sorunları doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında başkasını denizde boğulurken görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulur.

Kahve falında kendini denizde boğulurken görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz denizde boğulmak maddi anlamda güçleneceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin denizde boğulduğunu görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin denizde boğulduğunu görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmak dinde tartışmaya, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun denizde boğulduğunu görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında eşinin denizde boğulduğunu görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir