AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzerken boğulmak

Kahve falında yüzerken boğulmak

Kahve falında yüzerken boğulmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında yüzerken boğulmak gördüyseniz:

  • Size farklı olanaklar sunabilecek yeni şeylere odaklanın.

Kahve falında yüzerken boğulmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yüzerken boğulmak ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, kendisini mutsuz edeceğine işaret eder.

Kahve falında ilaç içerken boğulmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden boğulmaktan kurtulmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde boğulmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında boklu çamaşır yıkamak rahat ettiği bir döneme gireceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağımda boğulmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında boklu insan görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir