AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında birinin denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında birinin denizde boğulduğunu görmek adını aklamayı başaracağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, işlerin günden güne bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin bencil davrandıklarını veya bazı olaylarda kendi çıkarlarına sıkı sıkıya bağlandıklarını düşünmeden önce, gerekçeleri veya bir problemleri olup olmadığını da sormanızda fayda var.

Kahve falında dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında denizde boğularak ölmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında denizde çocuğunun boğulduğunu görmek huzurunu yerine getireceğine, birçok ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde boğulmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, planların sarkacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz suyunda boğulmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine inanılır.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, iyilik bulacağına delalettir.

Kahve falında denizde boğulmaktan kurtulmak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir