AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz boğulduğunu görmek

Kahve falında deniz boğulduğunu görmek

Kahve falında deniz boğulduğunu görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kötü gününü de paylaşacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz boğulduğunu gördüyseniz:

  • Biraz problemli olsa da olaylar netlik kazanıyor.

Kahve falında denizde boğularak öldüğünü görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, geçim derdi yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını denizde boğulurken görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin denizde boğulduğunu görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan kadın görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde biri tarafından boğulmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde boğulmak üzere olduğunu görmek maddi gücünün eksileceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya yorulur.

Kahve falında denizde birinin boğulduğunu görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında berrak denizde boğulmak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir