AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz boğulmak

Kahve falında deniz boğulmak

Kahve falında deniz boğulmak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, özlemelerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında deniz boğulmak gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında denizde kızının boğulduğunu görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında denizde boğularak öldüğünü görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına delalet eder.

Kahve falında deniz boğulduğunu görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgali denizde boğulmak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde boğuluyor gibi olmak yatırımların heba olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde boğulmak üzere olduğunu görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun denizde boğulduğunu görmek geç de olsa huzura erileceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında denizde yüzerken boğulmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir