AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarı toprağa gömmek

Kahve falında anahtarı toprağa gömmek

Kahve falında anahtarı toprağa gömmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, yetki sahibi olacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine işaret eder.

Kahve falında anahtarı toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Belli öneri, teklif, davetlerin gerçeğe dönüşme olasılığı yüksek görünüyor.

Kahve falında anahtarı toprağa gömmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, kendini yiyip bitireceğine inanılır.

Kahve falında toprağa patates gömmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa altın gömmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa para gömmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin de yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini toprağa gömmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında toprağa ceviz gömmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına yorulur.

Kahve falında toprağa eşya gömmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir