AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa ceviz gömmek

Kahve falında toprağa ceviz gömmek

Kahve falında toprağa ceviz gömmek ele güne muhtaç olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa ceviz gömmek gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Kahve falında toprağa ceviz gömmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa kitap gömmek para biriktirebileceğine, maneviyata yöneleceğine delalettir.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini toprağa gömmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, makama ve rızka sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini toprağa gömmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına delalettir.

Kahve falında toprağa et gömmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına yorulur.

Kahve falında yılanı toprağa gömmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir