AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa patates gömmek

Kahve falında toprağa patates gömmek

Kahve falında toprağa patates gömmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa patates gömmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda güvende olup olmadığınızı merak edebilirsiniz.

Kahve falında toprağa patates gömmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında patates gömmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarını toprağa gömmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında toprağa kitap gömmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Kahve falında bebeği toprağa gömmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kuranı toprağa gömmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerin kara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğanı toprağa gömmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kendini toprağa gömmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir