AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa altın gömmek

Kahve falında toprağa altın gömmek

Kahve falında toprağa altın gömmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, kazancının yerine gelmesine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çaresizleşeceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa altın gömmek gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Kahve falında toprağa altın gömmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altını toprağa gömmek kazancının çok daha fazla olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek maddi zararın büyük olacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı toprağa gömmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında toprağa soğan gömmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu toprağa gömmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini toprağa gömmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir