AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini toprağa gömmek

Kahve falında kendini toprağa gömmek

Kahve falında kendini toprağa gömmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sağlığının da bozulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında toprağa kitap gömmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa et gömmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini toprağa gömmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa altın gömmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu toprağa gömmek güzel günlerle tanışılacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir