AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde top görmek

Kahve falında denizde top görmek

Kahve falında denizde top görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, günlerini bunun için harcayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde top gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Kahve falında deniz top görmek yılmayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde top oynamak kendisine yeni kısmetler sunacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak sevgi ve barış ortamının kurulacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında denizde top görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalettir.

Kahve falında eşyalarını toplayıp kaçmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz top kumaş görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında karda top oynamak çok başarılı işlere adım atacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında yakar top oynamak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir