AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz top kumaş görmek

Kahve falında beyaz top kumaş görmek

Kahve falında beyaz top kumaş görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, huzursuz olacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz top kumaş gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendi yolundan derslerini alarak ilerlesin.

Kahve falında beyaz top kumaş görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına inanılır.

Kahve falında top halinde kumaş görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına inanılır.

Kahve falında top kumaş almak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, parasının her zaman bereketli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir top kumaş görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında top kumaş görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumaş topları görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında top top kumaş görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kumaş almak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir