AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyalarını toplayıp kaçmak

Kahve falında eşyalarını toplayıp kaçmak

Kahve falında eşyalarını toplayıp kaçmak onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sevinçli haberlere, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, anne baba duası alacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşyalarını toplayıp kaçmak gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Kahve falında eşyalarını toplayıp kaçmak ailesindeki huzurun bozulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde toplanmış eşya görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşyaları toplanmış görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, böylece kendine güveneceğine alamet eder.

Kahve falında eşyalarını toplanmış görmek dileklerinin kabul olacağına, markasını duyuracağına alamet eder.

Kahve falında eşyaları toplanmış ev görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, nahoş sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında eşya toplayıp gitmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında toplanmış eşyalar görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalet eder.

Kahve falında eşyalarını toplayıp gitmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir