AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde su yutmak

Kahve falında denizde su yutmak

Kahve falında denizde su yutmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kötü yola sapmayacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, büyük miktarda para kazanacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde su yutmak gördüyseniz:

  • Aşırı çalışmak veya arzu ettiğiniz rakamlarda gelir elde edememekse sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında deniz suyu yutmak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde su yutmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında deniz kumu yutmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında lağım suyu yutmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzerken su yutmak takdir edileceği işler yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında su yutmak sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında tuzlu su yutmak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir