AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak gördüyseniz:

  • Karşılamakta zorlanabileceğiniz harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu su yutmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde su yutmak elinin bollaşmasına vesile olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz suyu yutmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, işlerinde aksama olacağına delalet eder.

Kahve falında tuzlu deniz suyu görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tuz yutmak huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine yorulur.

Kahve falında deniz kumu yutmak düze çıkacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına yorulur.

Kahve falında su yutmak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir