AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz suyu yutmak

Kahve falında deniz suyu yutmak

Kahve falında deniz suyu yutmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kurulu düzeni olacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kendisine şifa olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında deniz suyu yutmak gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Kahve falında deniz suyu yutmak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde su yutmak başarısının çoğalacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kumu yutmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına işarettir.

Kahve falında su yutmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzerken su yutmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında lağım suyu yutmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında tuzlu su yutmak kişinin yasa düşeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir