AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzerken su yutmak

Kahve falında yüzerken su yutmak

Kahve falında yüzerken su yutmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına inanılır.

Kahve falında yüzerken su yutmak gördüyseniz:

  • Detaylara önem vermelisiniz.

Kahve falında yüzerken su yutmak maddi sorunlarının çözüleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde su yutmak uzun yıllar yaşayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında lağım suyu yutmak hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında deniz suyu yutmak bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kirli su yutmak sağlık sorunlarının biteceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su yutmak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu su yutmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir