AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde sigara içmek

Kahve falında denizde sigara içmek

Kahve falında denizde sigara içmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında denizde sigara içmek gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında denizde sigara içmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, malının artacağına rivayet eder.

Kahve falında ramazanda sigara içmek yeni bir makama sahip olunacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece sigara içmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını sigara içmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında erkekle sigara içmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara sarıp içmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında efkarlı sigara içmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarma sigara içmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir