AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk parayı cebine koymak

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak gördüyseniz:

  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Kahve falında cebine bozuk para koymak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk para cebine koymak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine işarettir.

Kahve falında para alıp cebine koymak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cebine para koymak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında cebine kağıt para koymak hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, saygısını toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin cebine para koymak çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir