AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde paletle yüzmek

Kahve falında denizde paletle yüzmek

Kahve falında denizde paletle yüzmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde paletle yüzmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında denizde paletle yüzmek maddi gücünü kaybedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında paletle yüzmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında deniz paleti görmek hak yolunu tutacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta palet görmek maddi açıdan zarar edileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paletli kepçe görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında palet görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde geri geri yüzmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu denizde yüzmek yükünün hafifleyeceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir