AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde geri geri yüzmek

Kahve falında denizde geri geri yüzmek

Kahve falında denizde geri geri yüzmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde geri geri yüzmek gördüyseniz:

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında denizde geri geri yüzmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine alamet eder.

Kahve falında geri geri yüzmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında denizin geri çekildiğini görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında denizin dibinde yüzmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında akşam denizde yüzmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalet eder.

Kahve falında havuzda denizde yüzmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında denizde dalgalarda yüzmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde yüzmek dalmak yetki sahibi olacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir