AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu denizde yüzmek

Kahve falında çamurlu denizde yüzmek

Kahve falında çamurlu denizde yüzmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir.

Kahve falında çamurlu denizde yüzmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çamur içinde yüzmek onunla üzülüp, ağlayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında çamurda yüzmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu derede yüzmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu gölde yüzmek aksiliklerin aşılacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu suda yüzdüğünü görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda yüzmek beklenmedik kapıların açılmasına, şan şöhret kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir